Welkom op de website van de

 

Stichting Duursportpromotie Balkbrug

 

 

 

 

 

Nieuw!

Wij zijn nu ook te volgen op Facebook. Klik op het logo om door te verwezen worden naar onze pagina.


 

23e editie Bouwbedrijf Beverwijkloop

 

25-05-2018

 

Voor de vroege boekers: de datum van de 23e Bouwbedrijf Beverwijkloop is bekend, namelijk: vrijdag 25 mei 2018. Hou deze website in de gaten voor meer nieuws over dit altijd druk bezochte evenement.

 


Programma 2017 - De 22e Beverwijkloop (inmiddels geweest)

 

Vanwege de goede ervaringen in 2016 met de aangepaste afstanden in Engelse Mijlen hebben we de afstanden bij de 22e editie van de Bouwbedrijf Beverwijkloop (vrijdag 26 mei 2017) ongemoeid gelaten.

 

Afstanden

Voor de jeugd waren er ook in 2017 twee afstanden, namelijk: 0,5 mijl (800 meter - start om 18.30 uur) en 0,75 mijl (1.200 meter - start om 18.45 uur).

 

De Bouwbedrijf Beverwijkloop werd om 19.00 uur vervolgd met de run over 3 mijl (4.830 meter) en tot slot de 4 mijl (6.440 meter met start om 20.00 uur)

 

Locatie

Alles heeft plaats gevonden nabij Bouwbedrijf Beverwijk aan de Zwolseweg 31-33. Hier was tevens de catering aanwezig. De deelnemers aan de 3 en 4 mijl hebben voor hun startnummer een consumptiemunt gekregen. De deelnemende jeugd krijgt een fraaie herinnering.

 

Parkeren

Aan ons verzoek om de auto niet langs de Zwolseweg te parkeren is door de deelnemers goed gehoor gegeven. De parkeergelegenheden werden met borden aangegeven.

 

Overige activiteiten

Naast de Bouwbedrijf Beverwijkloop hebben we uiteraard ook de wekelijkse activiteiten van de Loopgroep Avereest. De Loopgroep Avereest, in 1997 ontstaan door initiatieven van onze stichting, traint wekelijks op zaterdagmorgen om 08.30 uur vanaf Het Trefpunt aan de Meppelerweg.

 

Verder helpen wij het Heuveltjesbosbad in Balkbrug bij de uitvoering van hun jaarlijkse triatlon (woensdag 21 juni 2017 - zie voor meer informatie www.heuveltjesbosbad.nl).

 


Vrienden Hospice Dedemsvaart

 

Als stichting Duursportpromotie Balkbrug zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart.

 

Hospice Dedemsvaart is er voor terminaal zieke mensen in hun laatste levensfase ongeacht hun gezindte, levensovertuiging of afkomst. Dit gebeurt vanuit de overtuiging dat ieder mens, van begin tot eind uniek is en daarom met respect behandeld dient te worden.

 

Klik op het logo voor meer informatie over Hospice Dedemsvaart.

 


Hardloopkalender Vechtdal

 

Wij maken dit jaar onderdeel uit van het Vechtdal Hardloopcircuit. De Vechtdal hardloopkalender betreft zes hardloopevenementen binnen de gemeente Hardenberg.

 

Voor meer informatie klik op het logo.

 

 

 

 

 

Vrijwilligers bedankt!

 

De activiteiten die wij organiseren kunnen wij alleen doen dankzij de enorme inzet van onze vrijwilligers. Wij kunnen al jarenlang beschikken over een grote groep vaste vrijwilligers, maar vinden het prettig om extra mensen ter beschikking te hebben.

Wilt u of jij ons een handje helpen? Neem dan eens contact op met onze bestuursleden.

 

OPROEP

Het bestuur bestaat uit mensen met een jarenlange ervaring in de duursport. Ook het bestuur willen wij graag uitbreiden en we zijn nog steeds op zoek naar een voorzitter. Lijkt u dit iets en wilt u graag uw steentje bijdragen aan het promoten van de duursport in deze omgeving, meldt u dan aan bij onze secretaris. Bij hem kunt u ook terecht voor meer informatie.

 

Guus Koorman

Molstraat 22

7701 JC Dedemsvaart

0523-612116