Welkom op de website van de

 

Stichting Duursportpromotie Balkbrug

 

 

 

 

 

Nieuw!

Wij zijn ook te volgen op Facebook. Klik op het logo om door te verwezen worden naar onze pagina.


Rabobank Clubkas Campagne 

 

De recent gehouden Rabobank Clubkas Campagne heeft ons dankzij uw stem het mooie bedrag van € 133, 38 opgeleverd voor de organisatie van de Bouwbedrijf Beverwijkloop. Wij zijn heel blij dat u  u ons evenement een warm hart toedraagt.

 

23e editie Bouwbedrijf

 

 Beverwijkloop

 

25 mei 2018

 


Programma 2018 - De 23e Beverwijkloop

 

Voor eerste verslag en foto's kijk onder het kopje Bouwbedrijf Beverwijk naar foto's

 

Vanwege de goede ervaringen in 2016 met de aangepaste afstanden in Engelse Mijlen hebben we de afstanden bij de 23e editie van de Bouwbedrijf Beverwijkloop (vrijdag 25 mei 2018) ongemoeid gelaten.

 

 

Afstanden

Voor de jeugd zijn er ook in 2018 twee afstanden, namelijk: 0,5 mijl (800 meter - start om 18.30 uur) en 0,75 mijl (1.200 meter - start om 18.45 uur).

 

De Bouwbedrijf Beverwijkloop wordt om 19.00 uur vervolgd met de run over 3 mijl (4.830 meter) en tot slot volgt de 4 mijl (6.440 meter met start om 20.00 uur)

 

Locatie

Alles heeft plaatsgevonden nabij Bouwbedrijf Beverwijk aan de Zwolseweg 31-33. Er was een catering aanwezig en vanwege de hoge temperatuur was er volop water voor de deelnemers verkrijgbaar. De deelnemende jeugd kreeg een fraaie herinnering.

 

Parkeren

We hebben de deelnemers en toeschouwers verzocht hun auto niet langs de Zwolseweg te parkeren. Aan dit verzoek is naar onze mening goed gehoor gegeven.

 

Overige activiteiten

Naast de Bouwbedrijf Beverwijkloop hebben we uiteraard ook de wekelijkse activiteiten van de Loopgroep Avereest. De Loopgroep Avereest, in 1997 ontstaan door initiatieven van onze stichting, traint wekelijks op zaterdagmorgen om 08.30 uur vanaf Het Trefpunt aan de Meppelerweg.

 

Verder helpen wij ook dit jaar het Heuveltjesbosbad in Balkbrug bij de uitvoering van hun jaarlijkse triatlon (woensdag 20 juni 2018 - zie voor meer informatie www.heuveltjesbosbad.nl).

 


Vrienden Hospice Dedemsvaart

 

Als stichting Duursportpromotie Balkbrug hebben wij een samenwerkingsverband met de Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart.

 

Hospice Dedemsvaart is er voor terminaal zieke mensen in hun laatste levensfase ongeacht hun gezindte, levensovertuiging of afkomst. Dit gebeurt vanuit de overtuiging dat ieder mens, van begin tot eind uniek is en daarom met respect behandeld dient te worden.

 

Klik op het logo voor meer informatie over Hospice Dedemsvaart.

 


Hardloopkalender Vechtdal

 

Wij maken ook dit jaar onderdeel uit van het Vechtdal Hardloopcircuit.

 

De Vechtdal hardloopkalender betreft zes hardloopevenementen binnen de gemeente

Hardenberg.

 

Voor meer informatie klik op het logo.

 

 


 

Vrijwilligers bedankt!

 

De activiteiten die wij organiseren kunnen wij alleen doen dankzij de enorme inzet van onze vrijwilligers. Wij kunnen al jarenlang beschikken over een grote groep vaste vrijwilligers, maar vinden het prettig om extra mensen ter beschikking te hebben.

Wilt u of jij ons een handje helpen? Neem dan eens contact op met onze bestuursleden.

 

OPROEP

Het bestuur bestaat uit mensen met een jarenlange ervaring in de duursport. Ook het bestuur willen wij graag uitbreiden en we zijn nog steeds op zoek naar een voorzitter. Lijkt u dit iets en wilt u graag uw steentje bijdragen aan het promoten van de duursport in deze omgeving, meldt u dan aan bij onze secretaris. Bij hem kunt u ook terecht voor meer informatie.

 

Guus Koorman

Molstraat 22

7701 JC Dedemsvaart

0523-612116